Bent u op zoek naar vintage meubels op maat? Dan bent u bij JL-Meubelmaatwerk aan het juiste adres.

Vintage meubels op maat

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten vintage meubels op maat. Hier ziet u een kleine greep uit onze collectie:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Bedden
  • Kasten
  • Tuinsets
  • Loungebanken

Zoals u kunt zien leveren wij handgemaakte steigermeubelen voor zowel binnen als buiten. Naast bovengenoemde meubels leveren wij ook hoogslapers, bloembakken, buitenkeukens en kindermeubelen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor interieurbouw, zoals inbouwkasten, badkamermeubels en keukens. Ons assortiment is erg uitgebreid en gevarieerd en wij komen onze klanten altijd tegemoet. We staan bekend om onze goede kwaliteit en snelle service en bij ons kunt u alle meubels op maat bestellen.

Onze landelijke meubelen hebben een rustieke uitstraling. We presenteren u graag een collectie van authentieke en exclusieve producten. Wij zorgen ervoor dat u een product krijgt dat u voor ogen heeft en waar u helemaal van kunt genieten.

Wij zijn een persoonlijk en servicegericht bedrijf. In onze werkplaats maken wij met de uiterste zorg en perfectie alle meubelen op ambachtelijke wijze. Alle meubelen maken wij specifiek naar de wens van u als klant. Wij onderscheiden ons dan ook door onze maatwerkmeubelen. Wij kijken naar u als mens of als gezin en daarom is het van belang dat het meubelstuk dat u aanschaft goed past bij uw levensstijl. Uiteraard moet het ook toegespitst zijn op uw persoonlijke wensen.

Neem nu contact met ons op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van vintage meubels op maat? Samen met u kunnen wij al uw wensen en ideeën op een rijtje zetten en dit vertalen in een maatwerkmeubel speciaal voor u. Dit geeft u een optimaal woongenot, waardoor u nog meer kunt genieten van uw woning. Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.