Voor retro meubelen op maat kunt u goed bij JL-Meubelmaatwerk terecht. Ons assortiment is erg breed en samen met u kunnen wij al uw wensen op papier zetten en dit vervolgens vertalen in een meubel op maat.

Retro meubelen op maat

Onze meubelen zijn niet zomaar meubelen. Een meubelstuk van JL-Meubelmaatwerk wekt een bepaald gevoel op. Bij ons vindt u authentieke items waar veel werk in is gestoken. Wij zijn al jarenlang thuis in deze branche en we spelen dan ook altijd in op de nieuwste ontwikkelingen. Wij staan garant voor optimale service en kwaliteit en ons brede assortiment vindt u dan ook op onze website. We gaan altijd graag voor u aan de slag. De items die u in onze collectie vindt hebben een speciale uitstraling waar u geen nee tegen kunt zeggen.

Met onze retro meubelen op maat creëert u een rustieke sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of tuin. Onze collectie wordt regelmatig van nieuwe impulsen voorzien en we presenteren u dan ook altijd een uitgebalanceerd aanbod. Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen en slagen er daardoor in om verrassend en creatief voor de dag te komen. We willen u een zo compleet mogelijk aanbod aanreiken en stemmen daarom onze productenlijn af op de wensen van de klanten. Enkele voordelen van JL Meubelmaatwerk:

  • Wij leveren een optimale service
  • Wij stemmen onze producten af op uw wensen
  • Breed aanbod
  • Authentieke en exclusieve meubelen
  • Snelle levering

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten retro meubelen op maat. We leveren handgemaakte steigermeubelen voor zowel binnen als buiten: tafels, stoelen, kasten, bedden, tuinsets en loungebanken. Hiernaast leveren wij tevens hoogslapers, bloembakken, kindermeubelen en buitenkeukens. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor interieurbouw: inbouwkasten, keukens en badkamermeubels.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij ontmoeten u graag in onze werkplaats, waar wij alle meubelen met de uiterste zorg en perfectie maken op ambachtelijke wijze. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.